Bli medlem även denna säsong

MEDLEMSAVGIFT

Bäste medlem,det är nu hög tid at betala in medlemsavgiften för kommande bandysäsong i Edsbyn Red Farmers. Vi hoppas att ni vill fortsätta stödja Edsbybandyn via Edsbyn Red Farmers. Som medlem i Edsbyn Red Farmers får du förutom glädjen och gemenskapen, rätt till klubbtidningen Nystanet, rätten att åka med Farmers till bortamatcher, rösta på Årets Spelare, köpa klackkort till rabatterat pris, deltaga vid Edsbyn Red Farmers tillställningar t.ex. Bandyfesten och mycket mer….. Vi skickar inga inbetalningskort i år heller, då framtagandet av dessa kostar en del pengar och det är ytterst få som använder sig av dessa, ca 10st av våra 900st medlemmar. Vi vill så klart fortfarande ha er som medlemmar och blanka inbetalningskort kan införskaffas på er bank, som ni själva kan fylla i era uppgifter på eller så kontakta Edsbyn Red Farmers så löser vi detta.

VI VILL BLI FLER!!

Att ni som var medlemmar förra säsongen fortsätter att vara medlem i Edsbyn Red Farmers är otroligt viktigt och betydelsefullt då ni är det viktigaste vi har, men vi vill bli flera!! Vi ligger runt 850-900 medlemmar nu men målsättningen är 1000st och drömmen är att slå ”rekordet” 1227st som vi var runt 2007/08. För att nå detta mål så är ni befintliga medlemmar otroligt viktiga ambassadörer för att vi ska nå det målet, sprid Farmers bland era vänner, arbetskamrater och grannar. Ju fler vi blir ju bättre och starkare blir vi. Så glöm inte bort att betala och ”ragga” någon ny medlem så fortsätter vi vara bandysveriges största och bästa supporterklubb.

Avgifter för denna säsong:

Vuxen 150kr

Barn & ungdom (t.o.m 18år) 40kr

Ständig medlem 2000kr

Familj (2 vuxna + barn t.o.m 18år) 350kr

Betalning sker till:

Bankgiro 5964-4716

Swish 123-378 43 03

Märkning av betalning:

Var noga med att namnge eller ange befintligt medlemsnummer på dom som betalningen avser. Omöjligt för oss att leta eller förstå vilka som en betalning avser om det inte står angivet.

Adressändring:

Meddela oss om ni flyttat eller annat som kan påverka vårt medlemsregister. Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta 070-2170073.

 

Vid frågor om ert medlemskap kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta 070-217 00 73.

 

VÄLKOMMNA TILL EDSBYN RED FARMERS 2019/20