Bandypengen – supportrarnas konto

Stötta Edsbyns IF Bandy genom Bandypengen!
BankGiro 5285-2225 Swish 123 018 0778

Denna unika supporterinsamling startade säsongen 95/96, där Edsbysupportrar ger vad man kan för att på så sätt tillsammans skapa förutsättningar för att bevara och/eller förstärka Edsbybandyn.

Kontohavare är Edsbyns IF Bandy MEN inga pengar får röras utan beslut från den sittande styrelsen i Supporterklubben Edsbyn Red Farmers, styrelsen är vald av dess medlemmar på årsmötet.

Pengar ur Bandypengen ”äskas” av Edsbyns IF Bandy för t.ex. nya eller förlängda kontrakt på spelare/ledare. Därefter tar styrelsen i Edsbyn Red Farmers ställning och beslut om bidrag ges för "Ett gott utfört arbete".

Alla pengar betalas ut till Edsbyns IF Bandy och aldrig till enskild spelare.

Målet/mottot för Bandypengen är att
BEVARA OCH/ELLER FÖRSTÄRKA EDSBYBANDYN.

Förhoppningen varje år i insamlade pengar är att slå det gamla rekordet och det lyckades vi med 2014/15 då 288 st supportrar samlade in 164.250 kr. Detta är något unikt och fint som vi Edsbysupportrar har skapat, så sträck på er och var stolta.
Genom åren har supportrar till Edsbyns IF Bandy samlat in och skänkt någonstans uppemot 3 miljoner kr genom Bandypengen – Supportrarnas konto och mer ska det bli...

Vi gör olika satsningar i bandypengens namn som ”Poängpengen” och ”Målpengen” t.ex. säsongen 19/20 lanserade vi återigen Hörnpengen som ger pengar till Bandypengen för varje hörnmål Edsbyn gör under säsongen.

Här kan du se vilka som redan är med i Hörnpengen

Du kan självklart ge spontana valfria gåvor till BankGiro-kontot eller Swish här ovan, alla bidrag är välkomna.

Tillsammans blir vi starkare

KÄRLEK * STOLTHET * TRADITION


Tankar, idéer eller frågor runt Bandypengen? Kontakta oss på bandypengen@redfarmers.se eller via någon i styrelsen.

Image
Detta är något unikt och fint som vi Edsbysupportrar har skapat, så sträck på er och var stolta.